José González plays Veneer

José González spelar debutalbumet ’Veneer’ på Orionteatern 24 och 25 maj 2024, med numera ikoniska låtar som ’Crosses’ och Knife-covern ’Heartbeats’.

Köp biljetter
Premiär

2024-05-24

SPELTID

1 tim 30 min / endast ståplats

ÅLDER

18 år / 13 år i vuxet sällskap

Presenteras av Luger och Orionteatern

För drygt 20 år sedan dök en ung doktorand från Göteborg upp på Sveriges livescener och trollband publiken med sin lågmält själfulla röst ackompanjerad av en rytmisk nylonsträngad gitarr.

José González spelningar blev snabbt ett fenomen men få förväntade sig nog att debutalbumet ’Veneer’, med numera ikoniska låtar som ’Crosses’ och Knife-covern ’Heartbeats’, skulle bli ett av Sveriges mest framgångsrika debutalbum någonsin.

För att uppmärksamma 20-årsjubileet av debuten så har José under året på utvalda platser i världen framfört ’Veneer’ i sin helhet tillsammans med andra klassiker från Josés katalog. På Orionteatern i maj så ges exklusiva dubbla chanser att uppleva magin igen.

***

Facebook-evenemang

Det här evenemanget omfattas inte av väskförbudet som infördes i slutet av 2023, men Orionteatern uppmanar ändå till att lämna väskan hemma. Alla väskor genomsöks av säkerhetspersonal vid entré.

Dörrarna öppnar 18.30. Ingen garderob på plats. Orionteaterns bar håller öppet där vi säljer starköl, vin, matiga wraps, snacks och alkoholfritt.

Läs mer inför ditt besök här

Medverkande

Läs mer om de medverkande.

No items found.
Vi använder cookies för webbplatsanalys och marknadsföring. Läs mer i vår integritetspolicy.