Così fan tutte

En dråplig och betagande såpopera med Mozarts överjordiskt vackra musik. Regissören Lars Rudolfsson, bjuder på teatral och musikalisk fest i samband med Mozarts 250-årsjubileum.

Köp biljetter
Premiär

2006-11-10

SPELTID

ÅLDER

Förälskelse och lycka, svek och bedrägeri.

Cosi fan tutte är ett drama som innehåller lika mycket himlastormande förälskelse och lycka, som svek och bedrägeri. Skådespelare från gruppen Projektor deltog i föreställningen. De hade tidigare medverkat i kritikerrosade Barnkonventionen och DC3.

Mozarts opera Cosi fan tutte – Så gör alla kvinnor- handlar om två unga män som slår vad om att deras flickvänner aldrig skulle kunna bedra dem. De bestämmer sig för att göra allt som står i deras makt för att bevisa det. Men istället lyckas de bevisa motsatsen. De dras in i en härva av illa maskerade förförelser och hastigt påkomna lögner. Innan solen har gått ner denna händelserika dag har kroppar mötts och förtroenden och löften bytt ägare.

Medverkande

Läs mer om de medverkande.

Regi Lars Rudolfsson

Kostym Kersti Vitali Rudolfsson

Musik Inspelning som används i föreställningen är med orkestern Concerto Köln från 1999. Dirigent René Jacobs, production Harmonia Mundi

Foto Martin Skoog

Medverkande Richard Ahlman, Malin From, Lydia Flores-Garcia, Martin Hasselgren, Niklas Lindgren, Nina Åkerlund

Fr.o.m 22/11 ersatte Alejandro Bonnet Richard Ahlman.

Presscitat

»En snilleblixt«  tycker Leif Zern om Orinteaterns lyckade kombination av opera och mim. Han välkomnar klättring och hångel till musik.

»Succé, Cosi! […] Äntligen har en regissör hittat ända fram i Mozarts otrohetsopera.«  Gunilla Brodej skrattar hela vägen hem från orionteatern och vill sända Rudolfsson och projektor till stjärnhimlen.

»Påhittig mimopera löper amok«  Karin Helander i SvD.

No items found.
Vi använder cookies för webbplatsanalys och marknadsföring. Läs mer i vår integritetspolicy.