fbpx

Ditt besök

Hitta hit!

Närmaste tunnelbanestation är Skanstull (grön linje). Promenera Ringvägen österut och sväng höger vid Katarina Bangata.

Buss 76 har hållplats snett över gatan från Orionteatern. Hållplatsens namn är Ljusterögatan. Buss 3 stannar vid hörnet Ringvägen/Katarina Bangata cirka 350 meter från teatern, hållplats Gotlandsgatan.

Adress
Orionteatern, Katarina Bangata 77, 116 42 Stockholm

Biljetter

Tickster säljer biljetter till Orionteaterns föreställningar via nätet. Det är inget krav att skriva ut biljetterna, det räcker gott att visa upp dem i mobilen, så sparar vi på miljön.

Observera att rullstolsplats endast kan bokas via Orionteatern. Maila info@orionteatern.se.

Biljettkassan på Orionteatern
Biljettkassan har öppet vid föreställningar eller andra evenemang. Kassan öppnar 30 minuter innan föreställningen börjar och stänger när det börjar.

Det går att betala med alla de vanliga kreditkorten men tyvärr inte Diners och American Express.

Vill du ha kontakt med biljettkassan kan du maila info@orionteatern.se
För frågor om biljetter kontakta Tickster: 0771-477070.

Frågor & svar

Tillgänglighet

Du som använder rullstol kommer in till båda scenerna. Om du vill köpa biljett till en föreställning eller ett evenemang kan du maila info@orionteatern.se, så ser vi till att du får rätt plats i salongen och hjälper dig. Det går tyvärr inte att köpa rullstolsplatser via nätet.

Byte och återköp

Vi gör tyvärr inga återköp. Det går dock att byta din biljett, i mån av publikplats, till ett annat speldatum minst 48 timmar innan den bokade föreställningens början. Hör av dig till Tickster via support@tickster.com eller 0771-47 70 70. Det går även bra att mejla info@orionteatern.se.

Inställd föreställning

Vid inställt evenemang blir publiken kontaktad personligen av Orionteaterns personal med vidare information.

Biljetter på faktura

Orionteatern fakturerar gärna bokningar om de innehåller minst 10 biljetter. Vill ni göra en mindre bokning än så går det inte att garantera att fakturering kan ske. Vid fakturering är det viktigt att alla underlag vi skickat är returnerade till Orionteaterns ekonomiavdelning och att fakturan är betald innan besöket.

Fotografering

Orionteatern tillåter inte att man fotograferar, filmar eller tar ljudupptagningar på föreställningarna.

Borttappade saker

Om ni har kvarglömda saker kan vi inte garantera att dessa hittas igen, men vi ska leta! Kontakta biljettkassan som vidarebefordrar frågan till den som bäst kan hjälpa er.

Mobiltelefon

Självklart måste alla besökare stänga av telefoner innan de går in i salongen, det är sen gammalt.