fbpx

Inför Thåström på Orionteatern

Inför Thåström på Orionteatern
2022-12-10 Christopher Backholm

Publikinfo inför Thåström på Orionteatern:

Nu börjar det dra ihop sig! Varmt välkommen till Orionteatern och till avslutningen av Thåströms klubbturné Dom som skiner 🖤 Här kommer info om spelningen, läs igenom noga innan du kommer hit:

Dörrarna öppnar 18.30 (kom i god tid!)

Thåström går på scen vid 20.00.

Spelningen är ca 2 tim, utan paus. Endast stående publik. Hög volym, blinkande ljus och scenrök förekommer. Öronproppar säljs i barerna.

Insläpp sker via ingången på hörnet av Orionteatern, till vänster om huvudentrén. Kom i god tid och se till att ha din QR-kod eller utskrivna biljett redo när du kommer fram i kön. Publik under 18 år går in med vuxet sällskap. Egen mat och dryck eller egen ljud- och bildutrustning får inte tas med in (mobil går såklart bra).

Garderob finns innanför entrén och kostar 40 kr per jacka (frivilligt att hänga in). Det är inte tillåtet att ta in skrymmande föremål såsom stora paraplyer, fällstolar och väskor större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup).

Barerna håller öppet 18.30-22.00 och serverar starköl, vin, alkoholfria drycker, wraps och snacks. Vi tar både kort och Swish.

Rökning är inte tillåtet på Orionteatern och det finns inga rökrutor under evenemanget. Utgång från spelningen är lika med hemgång.

Parkering tillhandahålls inte av Orionteatern och det finns ont om platser i området. Vi rekommenderar att bilen får stå kvar hemma. Här kan du ta reda på alternativa resvägar till Orionteatern via Google Maps eller SL.

Merchbord med t-shirts, hoodies, LP-skivor och posters kommer att finnas på plats!

Sammanfattningsvis rekommenderar vi dig att lämna bilen samt väskan hemma och komma i god tid till Orionteatern, för att lugnt hinna passera entrén och göra dig redo för en kväll som förhoppningsvis blir oförglömlig!

Bästa hälsningar,

Orionteatern & Luger