Universalsköte Sjöstjärnan

UNIVERSALSKÖTE bjuder in dig till att vara med i vår process. I vår fingerborg under bältet på Orion, i den norra kronans stjärnbild, ger vi dig en tråd att följa, genom labyrinten.

Vi behöver din hjälp att navigera i planetsystem och manetsystem, på jakt efter lägercirkeln och den himmelska marknadsplatsen. Känseln binder oss samman med rymdarna och haven. Sjöstjärnan sträcker ut sina armar. Du flyter inte bara ovanpå, du dyker ned under ytan med oss (en får när som helst komma upp och hämta luft). Vi hoppas på, och kan nästan lova, glitter, beröring, garnbollar, porlande vatten, minihästar och cava.

 

INSTRUKTIONER:

Ta med dig dina tofflor och klä dig mjukt.

Du får en karta när du kommer.

 

OBS! UNIVERSALSKÖTE är, som tidigare, en separatistisk plats där enbart kvinnor och transpersoner är välkomna (=inga cis*-män). Vi ber om er ödmjukhet och respekt för det.

* Att vara cis är till exempel om man känner sig som kille, är kille enligt folkbokföring och myndighetsdokument, och har en kropp som ser ut som en killes brukar. Ordet cis betyder ”på samma sida”. (umo.se)

 

UNIVERSALSKÖTE är en performancegrupp bestående av Ellen Norlund, Frida Beckman, Janna Granström och Moa Backman. De har sedan 2014 ordnat uppdykande salonger för vila, värme och utforskande av mjuka värden.

4 februari 2017