Frågor & svar

Frågor & svar

Covid-19
I och med Folkhälsomyndighetens nya restriktioner fr.o.m. 1 december måste all publik över 18 år kunna uppvisa vaccinationsbevis (2 doser) vid inträde på teatern. Vänligen ladda ner ditt vaccinationsbevis innan ditt besök och ha legitimation, vaccinationsbevis och biljett redo vid insläpp. Teatern öppnar 1 timme innan föreställningen börjar, kom gärna i god tid.

Om du inte har möjlighet att visa upp vaccinationsbevis erbjuder vi pengarna tillbaka, observera att återköp måste ske 48h innan föreställningen börjar. För återköp eller frågor, kontakta support@tickster.com eller mejla oss på info@orionteatern.se.

Varmt välkomna!

Tillgänglighet
Du som använder rullstol kommer in till båda scenerna. Om du vill köpa biljett till en föreställning eller ett evenemang kan du maila info@orionteatern.se, så ser vi till att du få rätt plats i salongen och hjälper dig. Det går tyvärr inte att köpa rullstolsplatser via nätet.

Återköp och byte av biljetter
Det går tyvärr inte att köpa tillbaka redan betalda biljetter. I mån av publikplats och om ni hör av er minst 5 dagar innan evenemanget så kan ni byta biljetter till ett annat datum. Kontakta Tickster på 0771-477070.

Inställd föreställning
Vid inställt evenemang blir publiken kontaktade personligen av Orionteaterns personal som informerar om hur man får pengarna tillbaka eller bokar om er till annat datum.

Faktura
Orionteatern fakturerar gärna bokningar om de innehåller minst 10 biljetter. Vill ni göra en mindre bokning än så går det inte att garantera att fakturering kan ske. Vid fakturering är det viktigt att alla underlag vi skickat är returnerade till Orionteaterns ekonomiavdelning och att fakturan är betald innan besöket.

Borttappade saker
Om ni har kvarglömda saker kan vi inte garantera att dessa hittas igen, men vi ska leta! Maila info@orionteatern.se som vidarebefordrar frågan till den som bäst kan hjälpa er.

Fotografering
Orionteatern tillåter inte att man fotograferar, filmar eller tar ljudupptagningar på föreställningarna.

Mobiltelefon
Självklart måste alla besökare stänga av telefoner innan de går in i salongen, det är sen gammalt.

Komma i kontakt med Orionteatern
Ni kan hitta kontakter till Orionteaterns personal här
För frågor om biljetter, kontakta Tickster 0771-477070
För övriga frågor, maila info@orionteatern.se

0000