Information med anledning av coronaviruset

Information med anledning av coronaviruset

Bokningar, biljetter och antal i salongen.
Vi har valt att släppa biljetter till höstens föreställningar med ett begränsat antal platser per föreställning (max 50). Självklart vill vi kunna erbjuda en trygg teaterupplevelse och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om avstånd i salongen. I nuläget har vi fyra tomma stolar mellan varje sällskap om 2 personer och 4 tomma stolar i raderna framför och bakom. Vi kan komma att behöva boka om till singelplatser och informerar i så fall om detta via mail. Om du har bokat en singelplats ska du sätta dig med två tomma stolar emellan dig och närmaste granne trots annat platsnummer på biljetten. Fråga personalen på plats om du känner dig osäker, vi ser till att alla känner sig nöjda med sina platser.

Avbokning på grund av sjukdom
Om du har förkylningssymptom och behöver stanna hemma så erbjuder vi ombokning eller återbetalning (exkl. serviceavgiften) fram till en timme innan föreställningen börjar. Maila då info@orionteatern.se. Vi ser på tidsmarkering vilken tid som anmälan har kommit in och återkommer till er inom 3 dagar med förfrågan om nytt datum/återbetalning. Givetvis uppskattar vi ju tidigare vi får in anmälan så att vi kan sälja er biljett till nästa på kö.

Foajé och publika utrymmen
Vi kommer att öppna teatern endast 30 minuter innan föreställning och släpper in direkt i salongen för att minska trängsel. Biljetterna kollas utomhus vid ingången till teatern. Efter föreställningen har du möjlighet att lämna via flera utgångar, bland annat direkt från salongen.
Serveringen av fika innan föreställningen kommer att vara begränsad och vi ser över olika möjligheter för förköp och pausservering. Vi följer rådande rekommendationer vid tiden för ditt besök och kommunicerar mer här och via e-post när det börjar närma sig ditt besök.

Vi ber er att hålla avstånd, tvätta händerna, följ våra publikvärdars anvisningar på plats
– och stanna hemma om du har symptom eller tillhör riskgrupp.

Hör gärna av er om ni har ytterligare frågor kring ert besök så att vi kan ge alla en så trygg och inspirerande upplevelse som möjligt.