Information med anledning av coronaviruset

Information med anledning av coronaviruset

Orionteatern välkomnar beslut om utökade salonger
Regeringens beslut om att öka maxantal från 50 till 300 personer vid publika evenemang innebär att Orionteatern från och med 1 november kommer att kunna ta emot 92 personer per föreställning och samtidigt hålla ett säkerhetsavstånd på minst 1, 5m mellan varje sällskap.

Ombokning vid sjukdomssymptom
Om du har förkylningssymptom och behöver stanna hemma så erbjuder vi ombokning fram till en timme innan föreställningen börjar. Avbokning med återbetalning (minus serviceavgift) ska ske senast 48h innan föreställningen start. Meddela oss via mail på info@orionteatern.se om du behöver boka om din föreställning.  Vi ser på tidsmarkering vilken tid som anmälan har kommit in och återkommer till er inom 3 dagar med förfrågan om nytt datum/återbetalning.

Foajé och publika utrymmen
Vi kommer att öppna teatern endast 30 minuter innan föreställning och släpper in direkt i salongen för att minska trängsel. Biljetterna kollas utomhus vid ingången till teatern. Efter föreställningen har du möjlighet att lämna via flera utgångar, bland annat direkt från salongen. Vi följer rådande rekommendationer vid tiden för ditt besök och kommunicerar eventuella ändringar eller ytterligare information här och via e-post.

Vi ber er att hålla avstånd, tvätta händerna, följ våra publikvärdars anvisningar på plats – och stanna hemma om du har symptom. Hör gärna av er om ni har ytterligare frågor kring ert besök så att vi kan ge alla en så trygg och inspirerande upplevelse som möjligt.